Välkommen till Tripp Resebyrå Jönköping

Tripp Resebyrå Jönköping är en resebyrå med många års erfarenhet av att anordna konsulttjänster och planering av resor till destinationer över hela världen. Vi har ett omfattande nätverk av kontakter för kunna ge ett brett utbud av tjänster och för att stödja planeringen av resan som du vill ha den.

Vi är specialister på att hitta de bästa flygbiljetterna till de bästa priserna. När det gäller paketresor så erbjuder vi hotell och flyg till förmånliga priser.

Upptäck oss och de ​​de bästa alternativen för resplaner, semester, arbets- och affärsresor. Vi har en plattform för resetjänster som omfattar ett brett utbud av tjänster på inhemska och internationella destinationer.

Vi är experter på resebranschen och våra olika destinationsspecialister kan ge information om en rad olika resmål runt om i världen. Ring oss för att höra mer om vad vi kan föreslå för dina resplaner.

Erbjudanden

Här nedan kan du se några av våra bästa erbjudanden.

Florida

Upplev Florida genom en rundresa med bil. Besök några av de kända temaparkerna. Njut av kritvita sandstränder och långa strandpromenader i ett behagligt klimat året om.

Läs mer
från: 6300:- per person

New York Weekend

Flyg till New York och spendera en långweekend där. I priset ingår flyg och 4 hotellnätter på 3-stjärnigt hotell mitt på Manhattan.

Läs mer
från 5350:-

Backpacking Asien

Flyg till Asien! Boka flyg österut för en upplevelse ni kommer att bära med er hela livet. Ni kan kombinera Asien och Australien/Nya Zeeland.

Läs mer
Kontakta oss

Australien / Nya Zeeland

Är ni sugna på att resa till Australien/Nya Zeeland? Flyg till Sydney, Melbourne, Cairns, Brisbane eller Perth och kombinera det med hemresa från Nya Zeeland eller med en hemresa från någon av de tidigare nämnda städerna.

Läs mer
Kontakta oss

West Coast Road Trip

Flyg till t.ex. San Francisco och hem från t.ex. Los Angeles. Hyr en bil och upplev västkusten på rätt sätt. I detta prisförslag ingår det flyg till San Francisco och flyg hem från Los Angeles.Det ingår även en veckas hyrbil.

Läs mer
från 5400:-

New York & D.C.

Flyg till ”The Big Apple” och kombinera det med ett par dagar i Washington D.C. I New York kan man passa på att se på alla kända sevärdheter så som Times Square, Frihetsgudinnan, Central Park, Broadway, Empire State Building.

Läs mer
från 8500:- per person

Samarbetspartners

Vi samarbetar med flera av Sveriges ledande researrangörer!